Min lördagkväll!

Ja min lördagkväll började med att den blev lite seg, duschade och gjorde ordning mig lite segt hemma. Försökte övertala Emelie att hon skulle med, och hon bestämde sig för att göra det det :D:D Sen ringde blirren och hon följde också med :) Så vid 19.00 ungefär hämtade mamma och jag upp Emelie sen åkte vi och hämtade upp blirren sen drog vi in till Erika i Degerfors :) Tack mamma för skjutsen :) <3

När vi kom in till Erika så var det folk hemma hos henne som hennes mamma kände, så vi drog till hennes granne, alltså Jessica som också skulle med ut på kvällen :D fast hon jobbade så hon kom hem vid 21 ungefär.
Vi satt på deras altan och körde chicago och började dricka lite :) mysigt.
Sen kom Jessica och hon började göra sig i ordning.
Hon tog fram sin vattenpipa, testade den men tyckte inte det var så jäkla gott som alla säger att det är :S inget jag kommer göra ofta i alla fall... det är en sak som är säker.

Ringde Tina lite senare, hon var hos kimmo och det var lite folk där, dom var på G där :) Så jag, Emelie och blirren fick skjuts av paath dit :) snällt av honom. Jessica och Erika skulle komma lite senare :)
När jag kom till Kimmo så märkte jag att min plånbok var borta, fick panik, började leta i min väska flera gånger, ingen plånbok där i.. letade i Kimmos lägenhet men ingen plånbok där. Så då tänkte jag att den ligger kvar på Jessicas altan för jag visste att jag senast använde den där. Ringde Erika och hon skulle kolla om den låg där och sen ringa upp mig så fort som möjligt.
Hon ringde upp mig men sa att hon inte såg någon plånbok, hon hade kollat överallt verkligen.
Då fick jag ännu mer panik !!! fattade inte vart den kunde ha tagit vägen.
Men jag ville gå till jessica själv och kolla, för jag kände att den är säkert där i alla fall. Men när jag precis skulle gå så ringer Erikas mamma till mig och hon säger också att hon har letat men inte hittat den.
Då kom jag på att jag kanske har tappat den i Paaths bil, så jag ringer upp honom, men då har han självklart inte bilen hemma just då, men han skulle ringa mig så fort han får bilen igen.
Efter ett tag ringer jag Paath igen och då får jag veta att min plånbok var i Paaths bil, så jag har på något sätt lyckats tappa den där i.
Blev så himla glad då :D världens lättnad var det verkligen.

Vi gick neråt mot puben i degerfors, mycket folk var det där.
Men då fick jag ett problem, hur skulle jag komma in utan leg?
Tänkte att jag försöker att komma in utan.. men hur gick det egentligen :P
Stoppa mig på en gång, skulle visa leg annars kommer jag inte in.
Sa att jag hade tappat min plånbok men det sket hon fullständigt i.
Som tur va så såg jag Tinas mamma, så jag gick till henne och sa som det var, hon gick fram till vakten som hon tydligen kände och sa att hon visste att jag var 18, så då kom jag in på en gång.

Dansade och sådär och kvällen var lyckad där inne faktiskt :)

När vi skulle hem till karlskoga igen tina och jag...
det gick inte så himla bra kanske :P inte först i alla fall.

Tappade bort tina, mon mobil var död.
Var prat om att vi skulle gå från degerfors till karlskoga innan eftersom vi inte fick tag på någon som kunde skjutsa oss.
så jag gick mot karlskoga för jag trodde tina var före mig, jag ropade på henne flera gånger men inget svar, och jag såg henne inte heller för den delen. när jag hade gått en bit så vände jag för jag tänkte att hon kanske har gått mot strömtorp till sin pappa istället, när jag kommer mot rondellen i degerfors så ropar jag igen och då ser jag någon springa för fullt mot mitt håll, och då var det Tina som tur va :) skönt kan jag säga er att det var när jag såg henne. ingen mobil och var själv var inte det roligaste kan jag säga er.

Vi började knata mot karlskoga, vi gick och gick och gick. det var mörkt och kallt och jag började få skoskav.. tina fick tag i en som kunde hämta oss. han hade ingen bil men han skulle bli hämtad av en kompis så dom kunde komma och hämta upp oss sen. så vi fortsatte gå medans vi väntade på att han skulle ringa och säga att dom kommer. när vi typ hade kommit till kvalitetsproduktion så möter vi en bil som stannar vid oss. då var det en busschaufför som hade åkt förbi oss som hade slutat jobbat, han sa att han hade fått dåligt samvete när han åkte förbi oss, så han kom med sin egna bil och hämtade upp oss och körde oss till Tina :) hur snällt är inte det på en skala då??? :D

Det var min lördagkväll de :D en lyckad kväll fast ändå lite som hände hahah ;P

Hoppas någon orkar att läsa allt detta :P

// Jenny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0